FERDIGMEDPRAKSISBLOGGEN!

Nå er vi rett og slett ferdig med praksisperioden!

I går var den store dagen og det gikk virkelig unna! Vi møttes på Grim Ungdomsskole klokken 8, sammen med X-Antall Liv som også skulle ha konsert senere samme dag. Vi lastet inn utstyr, hadde litt problemer med ei heisdør som ikke ville lukke seg, en del trøbbel med en lysdimmer som ikke ville gjøre som vi ville og Kim André som gjorde en kjempeinnsats med å ta ansvar for lyd- og lysrigging. Vi fikk rigget opp og sjekket litt lyd, før vi hadde en generalprøve. Denne følte vi gikk veldig greit og vi var klare for å druse på under selve forestillingen.

Vi hadde lånt med oss fire LED-Lys og fire frontlys som vi skulle bruke under forestillingen. De fire frontlysene hadde en lysdimmer som var veldig ustabil og som vi ikke forstod noe av. Dette førte til at Kim André stresset en god del med dette like før forestillingen skulle begynne. Dette førte til at første låt, Månemannen, ikke hadde det samme trøkket som den kanskje skulle. Sånn helhetlig følte vi at denne gjennomgangen gikk veldig bra, selv om vi var litt stresset. Publikummet var som ventet vanskelig, men vi følte ikke at det var så forskjellig å spille for dem enn for folk som går på konservatoriet. De ga lite energi til oss, men det var ingen snakking og ingen som satt på mobilen, så sånn sett var det greit. Kim André hadde en klappesekvens og da var publikum med en gang. De sa også i etterkant at det var veldig bra, så det er jo positivt.

Etter konserten fikk vi tilbakemelding fra veileder Karin og emneansvarlig Askil. De hadde mye konstruktivt å komme med, som vi tar med videre. Spesielt om formidlingen vår, litt på tempoet på noen av låtene, lydforholdene og det visuelle.

En fire ukers intensiv periode er nå over og vi har lært veldig mye. Det har egentlig gått over all forventning, både musikalsk og samarbeidet oss i mellom. Vi kom ganske treigt i gang og byttet konsept ganske tidlig, noe som gjorde til at det ble ganske mye stress mot slutten av perioden med innøving. Hvis vi hadde planlagt litt bedre før perioden startet så hadde nok selve innøvingsfasen gått enklere og raskere enn det gjorde, men dette er noe vi kan lære av. I tillegg til litt uklare roller med opprigging på konsertdagen, så er det mye lærdom å hente.

Uansett har det vært en veldig gøy periode og vi vil takke veileder Karin for gode tilbakemeldinger, godt humør og generelt god stemning, Askil for gode og interessante forelesninger, Grim ungdomsskole for god traktering og fint publikum, X-Antall Liv for godt samarbeid på konsertdagen og flott konsert!

NORD/SØR OUT – Markus, Mathias, Kim André og Jardar!

 

 

It´s Not About The Destination. It´s About The Journey To Get There. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s