Bloggbloggblogg!!

NÅ ER VI INNE I SISTE UKE!!!!

Første dag i siste uke av denne praksisperioden er ferdig og snart er det forestilling! Men før det kommer det til å være noen svært hektiske dager med gjennomgang av forestilling, finpussing av låtene, manus og ikke minst overgangene mellom låtene.

Før vi tok helg hadde vi øving, hvor vi jobbet med overgangene og prøvde å komme oss igjennom hele forestillingen. Med hjelp av Karin begynte vi å sette litt hvordan vi skal stå og bevege oss igjennom forestillingen. Vi begynte å komme oss opp fra den behagelige øvingsposisjonen i stolene våre og ut på gulvet for å bli mer aktiv. Dette er noe som hjelper veldig på energien spesielt. I tillegg fikk danseren Karin presset inn litt koreografi, det blir stas. Vi avsluttet fredagen med seminar med Askil hvor han snakket om kostnader og inntekter med å spille inn musikk og slippe musikk. Vi så også en episode av serien Musikkpionerene, som introduserte oss for mange historiske viktige musikkprodusenter og deres rolle i musikken.

På mandag startet vi uka med siste seminar med Askil. Der oppsummerte vi praksisperioden og alle gruppene viste frem bloggen, Instagram og Facebook-profilene deres. Vi snakket litt om utfordringer som har oppstått og hva vi har lært i løpet av perioden. Etter dette hadde vi øving, hvor vi spilte igjennom forestillingen to ganger, med fokus på det som gikk dårlig. Vi brukte mye tid på å rette noen feil og få ting til å låte best mulig. Alle var litt slitne, noe som førte til at vi slapp oss ganske mye løs, noe som absolutt er en fordel på en sånn forestilling.

I morgen skal vi ha øving med Karin tilstede. Her er planen å gå igjennom forestillingen og få tilbakemelding på hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Nå nærmer det seg slutten i rask fart, noe som betyr at vi må være veldig fokusert når vi øver på å få ting best mulig.

 

pablo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s