Hei Bloggeenene!

Snart har nok en uke og vi begynner å få skikkelig sving på sakene!

Denne uka har vi vært på to forskjellige forestillinger, hatt to veiledninger og i tillegg masse øving, både egenøving, bandøving og koreøving!

På tirsdag var vi på wESTAMAN og på onsdag var vi PercUp. To veldig forskjellige forestillinger, men med en del momenter som vi kan tenke på til vår egen forestilling. Spesielt med hvordan man skal prate på scenen og hvordan man skal fremstå.

På tirsdag hadde vi besøk av Audun Ramo, som har mye erfaring i fra forestillinger i Den Kulturelle Skolesekken. Han hadde mye bra å komme med, spesielt om helheten i forestillingen vår. Etter denne seansen har vi tenkt mye på hva vi ønsker å oppnå med forestillingen og hva elevene skal ha igjen etter å ha vært på forestillingen vår.

På onsdag før PercUp, så hadde vi ei bandøving hvor vi fikk satt de siste arrangementene på de låtene som vi ikke har satt fra før. Etter PercUp hadde vi veiledning hvor vi fikk satt settlisten og hvor vi fant ut hvor vi skulle snakke og hva vi skulle snakke om. I dag, torsdag, har vi jobbet med koring! Dette er noe som ingen av oss har jobbet så mye med, men som vi har veldig lyst til å jobbe med, en ypperlig anledning til å prøve seg frem der altså.

I morgen har vi ny øving, hvor vi skal spille igjennom settlisten og tråkke oss igjennom, med manus og det hele. Det blir spennende å se hvordan forestillingen blir. Etter det skal vi ha undervisning med Askil, før det blir den siste helga i praksisperioden!

img_2996  Stilig bilde av Kim André etter PercUp! Foto: Jardar Østbø Juberg

 

Wake up, kick ass, repeat! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s