Hei bloggenN!

Nå er vi over halvveis i praksisperioden! Det har gått kjempefort, men vi har fremdeles mye å gjøre denne uken.

Før vi tok helg hadde vi øving hvor Karin var til stede og vi fikk spilt igjennom en del av låtene som vi skal ha og hun ga oss noen råd og tips som vi tar med videre. Vi hadde også seminar med Askil hvor vi fikk en innføring i hvordan man organiserer store prosjekter, som eksempel Fargespill.

På mandag startet vi dagen med seminar med Askil, som snakket om støtteordninger og hvordan man skal gå frem for å søke og hvordan man skal budsjettere når det kommer til å dra ut på turné med ett lignende prosjekt som det vi har nå. Dette er noe som er veldig relevant for oss og det er alltid kjekt å finne ut mer om ting man bør kunne!

Vi fortsatte dagen med å ha øving med praksisgruppa. Nå begynner vi å få ganske god kontroll på de fleste låtene vi skal ha og har også utpekt de låtene vi skal spille! Vi la også en plan over hva vi skal gjøre denne uka, for eksempel jobbe med koring, noe som kommer til å løfte mange av låtene.

I dag skal vi først på forestilling med wESTAMAN før vi skal spille foran og få tilbakemelding, tips og triks fra Audun Ramo, som har mye erfaring i fra Den Kulturelle Skolesekken. Vi har en spennende uke foran oss!

img_5093

Foto: Karin Moe Hennie

You did not wake up today to be mediocre

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s