Hei Bloggen!!!

Lite aktivitet på bloggen den siste uka, men adskillig mer utenfor interwebben!

Vi startet uken med entreprenørskap-forelesing med Askil Holm hvor vi fikk ett lite innblikk i musikk-entreprenøren og hvordan vi må jobbe for å skaffe våre egne jobber i en stadig mer usikker fremtid i musikkbransjen.

Etter seminar og en liten matbit gikk vi i gang med den første skikkelige øvelsen etter at vi endret konseptet vårt. Vi fikk satt arrangementene på noen låter og fikk jobbet videre med å bestemme hvilke andre låter som vi skal ha med på konserten vår. Når vi fikk spilt litt sammen så virker det som at hele konseptet, med besetningen vår kommer til å fungere godt, selv om mye av det musikalske må arrangeres nøye. Dette er noe som vi ser på som en gøyal utfordring!

På tirsdag dro vi på ekskursjon til en barnehage i Vennesla for å se en forestilling med Tore Thomassen som het Kroppen og Alle lydene. Det var veldig gøy å se på, både forestilling og publikummet. En del av tingene som funker på barnehage kan også komme til å funke på ungdomsskole, selvfølgelig med noen modifikasjoner. Vi fikk også snakke litt med Tore, som også har mye erfaringen fra ungdomsskole og han ga oss noen tips som vi tar med oss videre. Etter turen i Vennesla dro vi tilbake til UIA og hadde veiledning med Karin, hvor vi jobbet med repertoar på konserten samt hadde litt brainstorming i forhold til hvordan forestillingen skal ende opp å være.

På onsdag så hadde vi igjen øving, hvor vi satte arrangementene på noen flere låter og bestemte oss for noen flere låter som vi har lyst til å ha med på konserten. Uka i helhet har vært preget av litt sykdom og litt lite energi fra hele gruppa, men med helga i siktet har vi en fredag spekket med aktivitet. Først øving med veileder Karin til stede før vi har nytt seminar med Askil. Det blir spennende!

 

BLOGgen3.JPG

Øvingsselfie!

 

Stay positive, work hard and make it happen! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s