Hei Bloggen DEL2!

Nå har første uke i praksisperioden gått forbi og vi har hatt både oppturer og nedturer, men går videre med bedre mot enn noen gang!

På torsdag møttes vi og skulle planlegge forestillingen, men når vi møttes stanget vi hodet i veggen for å finne noe lurt, uten at vi kom frem til noe som helst. I prosjektbeskrivelsen skrev vi at forestillingen vår skulle handle om en reise rundt i Norge, med utgangspunkt i låter fra de forskjellige landsdelene, som ble bundet sammen med en fortelling om hver enkelt plass og en helhetlig rød tråd. Da vi møttes så merket vi at dette ble veldig vanskelig å finne en god måte å gjennomføre på, noe som igjen gjorde at vi ble veldig demotiverte til å jobbe med det. Etter en idemyldringsprosess så fant vi ut at vi ville endre premisset for forestillingen vår. I stedet for å bruke Norge som utgangspunkt, så vil vi heller bruke våre egne norske favorittsanger og sanger som vi selv har ett forhold til. Vi vil fokusere på det vi er best på, nemlig det å spille musikk og heller bruke musikk som betyr noe for oss. Hvis vi trives med forestillingen så vil det synes på oss at vi har det gøy, noe som er kjempeviktig når du spiller foran ett publikum. Med veileders velsignelse går vi ut av uken med friske pust og gode intensjoner!

I dag, fredag, var vi på befaring på Grim Ungdomsskole hvor vi skal holde forestillingen vår den 10. februar. Det var veldig fint å se hvor vi skal fremføre og vi fikk gode svar på de spørsmålene som vi har kommet på i løpet av uka, i forhold til det logistiske med fremføringen vår.

Nå tar vi helg og i løpet av helga skal vi finne ut reportoaret vårt. Det blir stas! Vi tar sikte på at neste uke blir en lang, hektisk, produktiv og gøy uke!

 

praksisbildebla%cc%8amenn Glade gutter på befaring på Grim Ungdomskole!

Foto: Karin Moe Hennie

 

Motivation is found when purpose is discovered! #Moveforward

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s